News image

Made in Norway

Avinor jobber entusiastisk for å legge alt til rette for verdiskapingen nordmenn står for i dag, og den som vi skal leve av i morgen. De skaper ideer, de skaper produkter, de skaper arbeidsplasser. De bygger landet, de bygger fremtiden. De er Made in Norway.
News image

Veidekke vil teste norsk HMS-nyvinning

Både entreprenører og utleieselskaper begynner å få øynene opp for innløftsystemet Liftroller. Veidekke er et av selskapene som nå ønsker å teste den norske oppfinnelsen.
News image

Vil revolusjonere tunge løft

Det nytenkende og helnorske innløftsystemet Liftroller er testet på byggeplasser og klart for levering. Byggmestere som har testet løsningen er positive.
News image

Liftroller® kåret til årets oppfinnelse

Gründer Ivar Ole Wik er tildelt årets oppfinnerpris i Hordaland og 100.000 kroner, melder Hordaland fylkeskommune. Wik har tidligere fått en million fra Innovasjon Norge. Han har jobbet med å utvikle ideen siden 2008
News image

Oppfinnarprisen i Hordaland til Liftroller

Oppfinnarprisen for Hordaland 2014 går til Ivar Ole Wik i Wik Gruppen AS for oppfinninga Liftroller. Den løyser problemet i byggjebransjen med å få varer inn i hus, gjennom vindauge og opp trapper.
News image

Spår at Liftroller® blir en vinner

Gründer Ivar Ole Wik (33) vil forenkle byggebransjen med oppfinnelsen Liftroller. Allerede før produktet er på markedet mottar nyvinningen hyllest.
News image

Kind står for Wik Gruppens nye profil

Wik Gruppen’s CEO og founder, Ivar Ole Wik la stor vekt på å finne et merkevarebyrå som kunne ta selskapets visjoner inn i en ny visuell identitet, både for selskapet, men også for det nye, banebrytende produktet Liftroller®.
News image

Inventas har designet Wik Gruppens produkter

Inventas er Wik Gruppens faste samarbeidspartner innen design og produktutvikling, og samarbeidet sikrer selskapet tilgang på landets beste kompetanse og ressurser innen så vel produktdesign som teknisk utvikling og dokumentasjon.