Fantastisk respons på Bauma 2022 i München

Responsen vi fikk på Bauma 2022 var fantastisk. Vi har allerede signert flere partnere worldwide, og ser frem til å sende ut Liftroller systemet til alle verdenshjørner.

Liftroller kollegaer på Bauma. Kim Gregersen, Christian Liebenberg og Marcus Isaksson.
Liftroller kollegaer på Bauma. Kim Gregersen, Christian Liebenberg og Marcus Isaksson.

Standen vår var godt plassert i et område med mye besøkende, og produktene våre fikk god eksponering. Det var også flere av våre besøkende som  kommenterte den gode plasseringen og den iøynefallende standen vår.

Det ble mange gode møter og samtaler med besøkende gjennom hele uken, og det var en gjennomgående bekreftelse på at de hadde bruk for Liftroller systemet på sine byggeplasser. De kunne også lett se fordelene Liftroller bidrar med innen sikkerhet og enkel bygg logistikk.

Vi hadde besøkende som representerte rundt 50 forskjellige land, og mange av dem ønsket å være vår distributør i sine markeder. Blant disse kan vi nevne Tyskland, Frankrike, Spania,  Israel og Irland. Flere av våre besøkende fra forrige gang (Bauma 2019) kom innom og ønsket oppdateringer om nye produkter. Både Liftroller Floor, Liftroller Stacker og Liftroller El-Wagon ble godt mottatt.

Vi følte at potensialet vårt til å vokse internasjonalt ble bekreftet av alle menneskene som besøkte standen vår og viste interesse for produktene våre. Vi fikk til og med flere bestillinger i løpet av uken. Våre kollegaer, som var godt representert, gjorde en god jobb med å presentere våre løsninger, og hadde en gledelig og hektisk uke på Bauma 2022.