ENKLERE

 

  • Unngår midlertidig transportåpning

Med Liftroller bruker man eksisterende åpninger i fasaden, enkelt og greit. På rehabiliterings jobber slipper man dermed å sage større åpninger eller sage ned brystning på vindu for å få inn materiell. Det koster mye penger å bygge opp igjen en slik vegg, og ofte har byantikvaren en mening om saken.

På nybygg kan man ferdigstille fasaden og bruke et av de planlagte vinduer fremfor å drøye med lukking av midlertidige transportåpninger i det lengste.

 

  • Reduserer riggkostnader

I noen tilfeller er det kombinasjon av utvendig bygningsheis og Liftroller som er den mest effektive løsningen. Men i mange tilfeller kan Liftroller erstatte slik heis, og dermed spare store summer for de utførende. Riggposter er ofte store på bakgrunn av omfattende installasjoner fra gatenivå og hele veien opp til toppetasjen.

 

  • Lav vekt, enkel å montere

Liftroller er laget i aluminium og er derfor både sterk og lett. Den består av 10 deler som hver for seg er lett å bære opp til etasjen den skal brukes. Montering går unna på under en halvtime. Det er faktisk så enkelt at man ikke trenger å leie inn eksterne montører. Våre kunder tilbakemelder at de bruker så lite som 10 minutter på en montering når de har lært seg systemet.

 

  • Enkel i bruk

Vi har lagt vekt på holde ting enkelt og solid. Rull materiellet inn vinduet, enkelt og greit.

 

  • Fleksibel – kan brukes på mange forskjellige bygg

Systemet er justerbart mht. veggtykkelse, takhøyde og vindusbredde. Det kan dermed enkelt tilpasses ulike bygg. Er det helt spesielle bygg? Ja, da har vi trolig en løsning for deg da også, bare ta kontakt!

 

  • Materiell kan leveres den dagen det skal brukes

Det har til nå vært vanlig, spesielt på nybygg, å levere så mye som mulig før ytterveggen lukkes. Dette har flere ulemper. For det første så må man forskuttere materialkostnader, og dermed binde kapital. For den andre så blir det trangt om plassen inne, noe som skaper en ineffektiv byggeplass. For det tredje så er det tidkrevende og kostbart å flytte rundt på materiell som ligger i veien, og det er stor sjanse for skade på både materiell, personell og bygg ved denne metoden.

Vi har løst disse utfordringene:

Spar penger med denne metoden: