Om oss

 

Liftroller AS er et innovasjonsselskap fra Bergen som i samspill med ledende norske aktører innen design og produktutvikling utvikler nye produkter som forenkler arbeidshverdagen på byggeplasser.

 

Fokus på effektivisering

De siste årene har det komme mange nye digitale løsninger som har effektivisert prosesser på byggeplassen. Men når det kommer til byggeplasslogistikk og fysiske produkter rundt dette har tiden stått litt stille. Dagens materialhåndtering er preget av mye manuelt arbeid og tidkrevende metoder, som igjen fører til helseplager og en ineffektiv byggeplass. Dette har vi satt som mål å gjøre noe med.

 

Høy kvalitet i alle ledd

Forutsetningene for et robust og velfungerende produkt ligger i et godt design med en oppmerksomhet for selv de minste detaljene. Vi fokuserer kompromissløst på høy kvalitet i alle ledd. Helt fra design- og produktutviklingsprosessen til våre kvalifiserte salgs og servicepersonell som tar seg av alle våre hyggelige kunder. Vi har tett samarbeid med Innovasjon Norge og har fått støtte til flere av våre prosesser og produkter.

 

God samfunnsøkonomi ved å holde folk i arbeid lengst mulig

Vi har til sammen en bred faglig bakgrunn. Flere av oss kommer fra bygge bransjen og har selv opplevd på kroppen tunge løft, vanskelig tilkomst, liten riggplass og knappe tidsfrister. I samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere utvikler vi løsninger som utfører jobben raskere, enklere og sikrere. Vår visjon er å redusere helseplager og sykefravær knyttet til materialhåndtering, og samtidig tilby bransjens raskeste metode for inn og uttransport på byggeplass.

 

Hva er din idé?

Har du en god idé som forenkler arbeidshverdagen på byggeplass? Ta kontakt da vel, så realiserer vi den sammen!