RASKERE

 

  • Ingen driftsstopp

Liftroller er en mekanisk innretning uten elektromotorer, styringspanel, eller andre ting som man vil oppleve henger seg opp eller går i stykker. Våre kunder opplever derfor Liftroller som en mye mer pålitelig løsning andre ting de har brukt tidligere.

 

  • Mindre tidsbruk på inntransport / uttransport

Vi har utført sammenligninger med andre metoder som er benyttet i bygge bransjen for inntransport av materiell. Skal man ha mange kolli med materiell inn i et bygg med flere etasjer så er Liftroller den mest effektive måten. Materiellet kommer uansett levert med kranbil i de fleste tilfeller, så istedenfor å mellomlagre materiellet på bakken eller å krane det opp en materialvogn på bakkenivå, så er det mye raskere å ta materiellet direkte fra lasteplanet og inn et vindu i den etasjen materiellet skal brukes. Liftroller kan også brukes når man skal ha ut for eksempel big bags med avfall.

 

  • Mindre venting

Med for eksempel utvendig bygg heis er det vanlig å måtte vente på tur mens andre benytter heisen. Det går derfor ofte med ekstra tid på grunn av dette. Med Liftroller er kolliet inne i riktig etasje på få minutter, og de som bruker heisen blir ikke berørt av materialleveransen, og vice versa.

 

  • Færre arbeidere for å utføre jobben

Med Liftroller kan 2 mann tømme en lastebil for materiell på kort tid. Dette er veldig besparende, spesielt målt mot metoden med å sette på mye folk for å få båret inn alt man trenger. Men også med bruk av bygg heis vil det ofte kreves minst 3 personer for å dytte materialvogn opp bratte ramper. Med liftroller er bratte ramper en saga blott.

 

  • Slipper tid og kostnad på å søke om leie av fortau

I trange bygater må man ofte leie gateareal til utvendig bygg heis eller utvendig lastetårn, samt riggområde for mellomlagring av materiell og avfall. Liftroller krever ingen slik søknad. Kranbilen kan krane alt materiellet raskt, enkelt og sikkert inn vinduet. Den kan også krane ut avfallet og ta dette med seg til deponi.

Vi har løst disse utfordringene:

Spar penger med denne metoden: