Bulls AS tar ikke bare material inn med Liftroller, de tar også ut store mengder med bygg avfall.

 

Bulls AS ble etablert allerede i 1935, den gang under navnet Bulls Parkettsliperi og hadde 2 ansatte. I dag er det 4 generasjon ved Jørgen Bull som driver selskapets 40 ansatte. I 2016 ble bedriften kåret til årets partner til IF Skadeforsikring, for beste kundetilfredshet i Nord-/ Sør Trøndelag og Møre og Romsdal.

Bulls har brukt Liftroller på mange prosjekter, flere av de for eiendomsgiganten KLP Eiendom. Bulls har tatt bruken av Liftroller et skritt lenger. De har nemlig også tatt ut flere hundre tonn med bygningsavfall.

Rullene går jo begge veier, så det var naturlig for oss å utnytte potensialet maksimalt, sier Jørgen Bull. Vi bruker mye Big Bags til dette, men også europaller med hele glassfelt og stålstendere.

-Etter innkjøp av Liftroller tenker vi logistikk på en helt ny måte. Vi sparer enormt med tid og får med mer på hver levering siden det tar kortere tid å få alt inn.

Etter innkjøp av Liftroller tenker vi logistikk på en helt ny måte. Vi sparer enormt med tid og får med mer på hver levering siden det tar kortere tid å få alt inn.

JØRGEN BULL

CEO

Rullene går jo begge veier, så det var naturlig for oss å utnytte potensialet maksimalt.

JØRGEN BULL

CEO