Moelven Modus AS tar i bruk effektiv løsning på byggeprosjekt

 

Moelven Modus er godt i gang med rehabiliteringsprosjektet på Straume, utenfor  Bergen.  En hel etasje i et næringsbygg skal pusses opp, og Liftrollersystemet er flittig brukt i prosessen.

Vi har vært ute og snakket med både Moelven Modus og Ozzy Trans AS, og det er ingen tvil om at Liftroller er et verktøy som bidrar positivt på på flere måter. At det er penger spart er selvfølgelig, men også tidsbesparelsene er enorme, og sett i et helseperspektiv er Liftroller et uunnværlig hjelpemiddel for å unngå tunge løft.

Da vi var innom var det gipsplater som ble plassert på rullene, og godt drevne tømrere rullet inn pall etter pall på minutter. Ozzy Eirik Lindkvam iOzzy Trans AS er en dreven kranfører, så hele materialleveringen var unnagjort på kort tid ,uten verken tunge løft og dårlige arbeidsstillinger.

I dette prosjektet er det mye glass som skal på plass, og Joakim Jensen og Tomasz Chojnicki forteller om en levering de hadde tidligere da alle materialpallene bestod av glassmoduler.

quoteVi tok inn 600 glass på Liftrolleren. Hvert glass veier 60 kg. Vi sparte mye tid!

 

moelven modus liftroller

Joakim Jensen, Tømrer i Moelven Modus AS

 

Liftrolleren blir stående en stund til, for allerede neste uke kommer det ny levering av glass, og da skal Moelven Modus gjøre det enkelt; rulle alt glasset inn i hus uten slit og strev.

 

Vi i Liftroller synes det er spennende og nyttig å få komme inn og se hvordan det går på byggeplassene, og ekstra kjekt når kundene våre deler gode erfaringer med oss.

Tusen takk til Moelven Modus for omvisning og prat. og lykke til videre med ferdigstilling av prosjekt.

 

 

 

 

 

Bildene under er fra tidligere i vår da Liftroller ble montert på bygget.