Os Bygg  AS

 

Os Bygg har bred erfaring med Liftroller systemet. De har brukt Liftroller på flere av sine prosjekter, både til inntransport og uttransport. Det at de kommer tilbake til oss og leier våre produkter på stadig nye prosjekter er den største tillitserklæringen vi kan få. For litt siden kom de også med en uttalelse i forbindelse med en artikkel i Bygg.no.

Utdrag fra artikkelen:

Wallendal Bygget i Bergen sentrum har vært gjennom flere ombygginger i årenes løp. Ved forrige store ombygging ble brystning på vinduer skjært ned til gulvnivå for adkomst til utvendig heis, og alle parkeringsplasser i den travle gaten utenfor bygget ble omgjort til riggplass for containere og heis. Da Os Bygg skulle bygge om 3. etasje falt valget i stedet på Liftroller systemet.

Torjus Egge Døsen, Byggeleder Os Bygg, er svært fornøyd med valg av løsning. Liftrolleren har vært i bruk gjennom hele prosjektet, til både inntransport av materiell og uttransport av avfall. I stedet for å bruke tid og penger på søknadsprosess for gateleie for containere, plasserte de Big Bags på europaller oppe i 3. etasje. Her ble avfallet sortert etter hvert som de jobbet, og sendt avgårde på kranbilen etter den hadde kranet opp materialene.

liftroller os bygg bergen sentrum

Liftroller, Bergen sentrum.

Vi brukte toppen to minutter på de tyngste kolliene. Vi har tatt inn 50 kolli med materialer, og med alle avfallsekkene vi har tatt ut kan du doble antallet.  Det har fungert grådig greit sier Torjus Egge Døsen.

 

«Det har totalt sett vært en mye mer effektiv og rimeligere løsning enn å bruke heis. Bare gjenoppbyggingen av brystningen som vi måtte ha fjernet for heisen hadde kostet mer enn å leie Liftroller til dette prosjektet.»

 

I et slikt prosjekt er det ikke bare tømrerne som får materiallevering. Både rørleggere og ventilasjonsmontører har en jobb som skal gjøres, og medfølgende mengder materialer som skal inn. Liftrolleren kan brukes til mye, og her er den brukt til det meste. Også alt av rør og ventilasjonsdeler er kommet inn gjennom vinduet.

-Hva har dere tatt inn med Liftrolleren?

«Glass, gips, stål, spirorør, vi har tatt inn alt, og har ikke båret noe som helst opp trappene. Vi tok også inn store glassdører og glassvegger via Liftrolleren, perfekt levert og montert. Takket være god kommunikasjon med leverandørene har vi fått pakket alt inn i et format som fikk plass gjennom vindusåpningen. Det har spart oss for enormt med tid og slit.» Sier Døsen.

 

Du kan lese hele artikkelen i bygg.no her.

 

Os bygg er i gang med enda et nytt prosjekt i Bergen Sentrum, og er helt klar på at Liftrolleren var en forutsetning for at prosjektet kunne la seg gjennomføre effektivt og sikkert.

Plasseringen av dette prosjektet gir en del utfordringer. Som Wallendal bygget så ligger også det nye prosjektet i en svært trafikkert gate midt i Bergen sentrum, og deler av bygget er fortsatt i bruk av leietakere, noe som gjør at de må ta mye hensyn i byggefasen. Fasaden er vernet, og dermed kan man ikke kan skjære ut transportåpninger eller åpninger for utvendig heis. Os Bygg skal renovere 4 etasjer i bygget, fra tredje til sjette etasje, og det er dermed altfor tungvint å bære materiell opp de trange trappegangene. Med siden Os Bygg allerede hadde god erfaring med bruk av Liftroller systemet på andre bygg, så kunne de trygt takke ja til denne store jobben uten å bekymre seg for hvordan de skulle få inn og ut materiell og avfall.

Vi i Liftroller setter stor pris på de gode tilbakemeldingene vi har fått fra vår trofaste kunde.

Det har totalt sett vært en mye mer effektiv og rimeligere løsning enn å bruke heis. Bare gjenoppbyggingen av brystningen som vi måtte ha fjernet for heisen hadde kostet mer enn å leie Liftroller til dette prosjektet.

TORJUS EGGE DØSEN

BYGGELEDER OS BYGG AS

Vil du vil du vite mer om Liftroller systemet? Ta kontakt med oss i dag.