Franske myndigheter gir 70% offentlig støtte i subsidier til bedrifter som kjøper Liftroller-produkter.

 Forebygging av ergonomisk risiko!

Franske myndigheter gir 70% offentlig støtte i subsidier til bedrifter som kjøper Liftroller-produkter. Dette er en vinn-vinn for franske byggefirmaer!

70 % subsidier for forebygging av ergonomisk risiko

🔶I 2023 økte den nye pensjonsloven i Frankrike pensjonsalderen fra 62 til 64 år, med et krav om at pensjonisten har jobbet minst 43 år.

🔶43 år med manuell håndtering av laster utgjør en stor helserisiko som franske myndigheter ønsker å få slutt på. De vil sikre at franske arbeidere har god helse, selv etter pensjonsalderen når de skal nyte tid med familie og venner.

🔶Dette passer perfekt med Liftrollers visjon om å aktivt bidra til å redusere helseproblemer forårsaket av materialhåndtering på byggeplasser.

Liftroller montert på fasade på renoveringsprosjekt i Paris

🔶Vi har derfor jobbet tett sammen med franske organisasjoner for risikoforebygging en stund nå for å se hvordan vi kan samarbeide for å oppnå et felles mål! Vi er glade for endelig å kunne kunngjøre at det franske offentlige investeringsfondet for forebygging av yrkesmessig slitasje; L’Assurance Maladie – Risques professionnels, har etablert en refusjonsordning for å redusere slike ergonomiske risikoer på arbeidsplasser. Franske selskaper vil få en 70 % subsidie ved kjøp av Liftroller-produkter

 🔶Ordningen gjelder for alle selskaper uavhengig av sektor og størrelse. De regionale fondene (Carsat, Cramif, CGSS, CSS) for helseforsikring – profesjonelle risikoer vil refundere 70 % av kjøpesummen ved fremvisning av betalte fakturaer. Ordningen er begrenset til 25 000 euro per selskap per år for å sikre at så mange selskaper som mulig kan dra nytte av disse subsidiene.

Subsidiene er allerede i kraft, og vi i Liftroller ser frem til å bidra til å redusere helserisikoen over hele Frankrike. Vi startet dette fantastiske tiltaket ved å reise til Frankrike 4 juni 2024 for å møte franske tjenestemenn, nye og gamle kunder, på Innoprev-konferansen i Arras. Den første av mange franske utstillinger for Liftroller i 2024.