Skip to content

bilder av Liftroller systemet

Fotogalleri

Bilder av Liftroller systemet 

Med Liftroller systemet kan du rulle materialer, utstyr og byggavfall inn og ut av etasjene uten å belaste arbeiderene dine med tunge løft. 

Liftroller systemet kan brukes på store og små prosjekter, både nybygg og ROT-prosjekter. Innlastingsplattformen er fleksibel og kan tilpasses byggets åpning både i høgden og bredden.

Se bilder fra byggeprosjekter der Liftroller systemet er brukt som metode for materialhåndtering.

Effektiv logistikk med flere Liftrollere på byggeprosjektet

Byggeprosjekter som går over flere etasjer, kan øke effektiviteten ved å plassere flere landingsplattformer på bygget. Materialleveranser kan dermed effektivt kranes inn i flere etasjer fortløpende. Dette gir en bedre flyt i materialleveransene på byggeplassen.

Liftroller Wall og Liftroller Wagon i bruk på ulike byggeprosjekter

Liftroller Wall og Liftroller Wagon kan brukes på store og små prosjekter, både nybygg og ROT-prosjekter. Innlastingsplattformen er fleksibel og kan tilpasses byggets åpning både i høgden og bredden.

Logistikk løsning på byggeprosjekter med vernet fasade

Liftroller er godt egnet for bygg med vernet fasade. Innlastingsplattformen klemmes fast i transportåpningen, og vil derfor ikke påføre bygget skader.

Ta ut avfall fra bygg

Rullene på Liftroller systemet går begge veier og kan derfor brukes til å rulle ut materiell og avfall fra bygget. Paller og Big Bags med avfall plasseres på transportbåndet og rulles ut på landingsrampen.

Materialvognen Liftroller Wagon

Materialvognen er skreddersydd for bruk sammen med Liftroller Wall og brukes til å transportere materiell inn i bygget på valgt plass. Rullene i topprammen gjør det enkelt å forflytte materialpakker fra landingsrampen og over på vognen.

Gulv modellen Liftroller Floor er brukervennlig på nybygg.

Landingsplattformen Liftroller Floor er utviklet for å ta inn materiell i bygg der transportåpningen strekker seg fra gulv til tak. 

Liftroller El Wagon - elektrisk materialvogn med fjernkontroll

Liftroller El Wagon er en elektrisk materialvogn med fjernkontroll utviklet for en mer effektiv og enkel materialhåndtering på byggeplasser. Materialvognen tåler en belastning på 1200 kg.