Liftroller på Bygg Reis Deg - messen 2023

Årets «Bygg Reis Deg»  – Messe i Lillestrøm åpner dørene 18. oktober, og vi gleder oss til å delta som utstillere for 5. gang! På stand E 02 – 16 viser vi Liftroller systemet; løsningen som effektiviserer logistikken for material håndtering på byggeplasser.

Bilde av Liftrller Wall rullene med teksten: Vi skal på Bygg Reis Deg messen 2023

Liftroller på "Bygg Reis Deg" - Messen

Bygg Reis Deg- messen arrangeres annethvert år på Nova Spektrum i Lillestrøm, og samler nærmere 50.000 besøkende og 500 utstillere fra inn og utland.

I Hall E, på stand E02 – 16 vil du møte et dyktig Liftroller team med bred erfaring og god kompetanse, som gjerne deler kunnskap om våre produkter og hvordan de kan bidra til at du kan få en mer effektiv og besparende byggeplass.

Vi i Liftroller har delta på denne messen flere ganger før og har hatt stor glede og utbytte av å bygge relasjoner og vise frem våre løsninger for bransjen. Vi har derfor store forventninger til årets messe og ser frem til åpningsdagen.

Oversiktskart over stands på Bygg Reis Deg- messen med fremheving av Liftrollers stand.

Åpningstider

Du finner oss i Hall E:  E02-16.
ÅPNINGSTIDER  18. – 21. oktober 2023
Onsdag kl. 09- 18
Torsdag kl 09- 18
Fredag kl. 09 – 18
Lørdag kl. 10 – 18

Virtuell Stand

Har du ikke mulighet for å komme på BRD messen? Besøk gjerne Liftrollers virtuelle stand her. På den virtuelle standen vår finner du blant annet:

  • Bildegalleri 
  • nedlastbare brosjyrer
  • Liftroller fakta

Standen har også en chatfunksjon som betjenes av våre dyktige  kunderådgivere i Liftroller Rental.

Ps: Husk å registrere bruker for å kunne chatte med oss.

Snakk med oss om leie

Hvert byggeprosjekt er unikt, og vi hjelper deg med å velge hvilke av produktene som egner seg best ut fra hvilke muligheter som er på din byggeplass.