Liftroller på byggfagmessen Vi Bygger Vestland, 8.-9. september -22

8.-9. september 2022 åpner Grieghallen dørene til Vestlandets største byggfagmesse;  Vi Bygger Vestland, og vi i Liftroller gleder oss til å vise deg våre produkter og dele vår kunnskap om effektiv og sikker material håndtering på byggeplasser. Kom innom vår stand: Strømgaten 8 for en hyggelig prat!

Logo Vi bygger Vestland
kart over messeområdet til byggfag messen Vi Bygger Vestland

 

Tidkrevende material håndtering på byggeplasser

Material håndtering på byggeplasser er tidkrevende, og utgjør et stort antall timer i løpet av et byggeprosjekt. Det er mye å spare på å bruke rett utstyr, både når det kommer til arbeidernes helse og i direkte timebesparelser i prosjektet. 

stand 8 Strømgaten i Grieghallen vil du møte et dyktig Liftroller team med bred erfaring og god kompetanse, som gjerne deler kunnskap om våre produkter og hvordan de kan bidra til at du kan få en mer effektiv og besparende byggeplass.

Effektiv byggeplasslogistikk med Liftroller systemet

Med Liftroller systemet oppnår du en raskere, enklere og sikrere materialhåndtering på ditt byggeprosjekt. Byggmateriell og utstyr rulles direkte inn i etasjene uten tunge løft og unødvendig tidsbruk.

Liftroller systemet består av komponenter som settes sammen for å danne et transportbånd med ruller fra byggets utside til byggets innside. Systemet er utviklet for å gi byggeplassen økt effektivitet og sikkerhet, samt minimal belastning på arbeiderne. 

Logobilde Vi bygger vestland

 

Byggfagmessen Vi Bygger Vestland

Vi Bygger Vestland er en fagmesse og et samlingspunkt for entreprenører, byggmestere og alle som er i byggebransjen, eller som har interesse i byggfag. Her deler vi kunnskap, kompetanse, inspirerer og deler nyttige tips. 

Vi i Liftroller har deltatt på denne messen før og hatt stor glede og utbytte av å bygge relasjoner og å vise frem våre løsninger for bransjen. Vi har derfor store forventinger til årets messe og ser frem til åpningsdagen.

Messen har gratis inngang.

Messens åpningstider:

Torsdag 8. september 10.00-18.00

Fredag 9. september 10.00-17.00

Kom innom stand: Strømgaten 8 i Grieghallen og bli bedre kjent med Liftroller El Wagon og resten av Liftroller systemet, logistikkløsningen som effektiviserer byggebransjen.