Ny stor Liftroller ordre til

K.Lerøy Metallindustri

 

Produksjonen av Liftroller produktene ble i 2019 flagget hjem til Norge. Fordelene med dette er mange, både for Liftroller AS og for norsk industri. Vi håper flere følger vårt eksempel.

Til tross for at det i skrivende stund er spesielle tilstander over hele verden på grunn av Corona viruset, er det heldigvis gode fremtidsutsikter for Liftroller og den norske byggebransjen. Vi velger å ha en positiv innstilling til fremtiden, og har nå lagt inn den hittil største bestillingen av Liftroller produkter hos vår samarbeidspartner K Lerøy Metallindustri AS på Osterøy utenfor Bergen.

I tillegg holder vi på å utvikle nye effektive logistikk produkter for byggebransjen som vi snart skal presentere for dere. De nye produktene testes i disse dager, og vi har inngått et spennende samarbeid med norske forskningsinstitutter, deriblant Sintef, for å få enda mer kompetanse til å utvikle de beste logistikk løsningene for byggebransjen.

I tillegg til stadig flere kunder i Skandinavia, har vi også etterspørsel i fra andre deler av verden. Japan er som kjent hardt råket av Corona viruset, men vi har likevel tett dialog med kunder herfra som ønsker våre produkter. Vi har også ferske henvendelser fra Singapore og Korea.

Vi flytter nå inn i nye større lokaler og ser svært positivt på fremtiden. Selv om lokalene er klare for oss, så blir det nok noen uker med hjemmekontor enda. Ta vare på hverandre i denne spesielle tiden, så ser vi frem til at ting kommer tilbake til normalen snart.

Se videoen fra fabrikken under.

Vil du vite mer om Liftroller systemet? Send inn et skjema så tar vi kontakt med deg!