Skip to content

" Bygg Reis Deg" - messen 2023 - Besøk vår stand på E 02 - 16

 Vi er på Bygg Reis Deg-messen i Lillestrøm, og vi gleder oss til å vise deg Liftroller systemet; løsningen som effektiviserer logistikken for material håndtering på byggeplasser. Kom innom vår stand E o2 – 16 for en hyggelig prat med våre dyktige kunderådgivere. 

Oversiktskart over stands på Bygg Reis Deg- messen med fremheving av Liftrollers stand.

 

Materialhåndtering – en tidstyv

Materialhåndtering på byggeplasser er tidkrevende, og utgjør et stort antall timer brukt i et byggeprosjekt. Det er mye å spare på å bruke rett utstyr, både når det kommer til arbeidernes helse og i direkte timebesparelser i prosjektet. 

Effektiv byggeplasslogistikk med Liftroller systemet

Med Liftroller systemet oppnår du en raskere, enklere og sikrere materialhåndtering på ditt byggeprosjekt. Byggmateriell og utstyr rulles direkte inn i etasjene uten tunge løft og unødvendig tidsbruk.

Liftroller systemet består av komponenter som settes sammen for å danne et transportbånd med ruller fra byggets utside til byggets innside. Systemet er utviklet for å gi byggeplassen økt effektivitet og sikkerhet, samt minimal belastning på arbeiderne. 

Kom innom stand E 02 – 16 og bli bedre kjent med Liftroller El Wagon og resten av Liftroller systemet, logistikkløsningen som effektiviserer byggebransjen.

Snakk med oss om leie

Hvert byggeprosjekt er unikt, og vi hjelper deg med å velge hvilke av produktene som egner seg best ut fra hvilke muligheter som er på din byggeplass.