Skip to content

Besøk vår stand på E 02 - 06

 Vi er på Bygg Reis Deg messen, og vi gleder oss til å vise deg vår ferske nyhet Liftroller El Wagon, en elektrisk materialvogn med fjernstyring! Kom innom vår stand E o2 – 06 for en prøve kjøring! Vi har flere andre nyheter å vise deg også, innløftingsplattformen Liftroller Floor og den høytløftende pallestableren Liftroller Stacker.

kart over messeområdet Bygg Reis Deg 2021

 

Materialhåndtering – en tidstyv

Materialhåndtering på byggeplasser er tidkrevende, og utgjør et stort antall timer brukt i et byggeprosjekt. Det er mye å spare på å bruke rett utstyr, både når det kommer til arbeidernes helse og i direkte timebesparelser i prosjektet. 

Effektiv byggeplasslogistikk med Liftroller systemet

Med Liftroller systemet oppnår du en raskere, enklere og sikrere materialhåndtering på ditt byggeprosjekt. Byggmateriell og utstyr rulles direkte inn i etasjene uten tunge løft og unødvendig tidsbruk.

Liftroller systemet består av komponenter som settes sammen for å danne et transportbånd med ruller fra byggets utside til byggets innside. Systemet er utviklet for å gi byggeplassen økt effektivitet og sikkerhet, samt minimal belastning på arbeiderne. 

Kom innom stand E 02 – 06 og bli bedre kjent med Liftroller El Wagon og resten av Liftroller systemet, logistikkløsningen som effektiviserer byggebransjen.

Liftroller systemet er valgt som logistikkløsning på nybyggprosjektet Sthlm New 02 i Stockholm. Entreprenør på prosjektet er Skanska AB. Bygget skal stå ferdig desember 2024.

materilell rulles inn i bygget via rullene på Liftroller Wall

Byggeprosjektet "Sthlm New 02 "

Prosjekt: Sthlm New 02 – Næringsbygg – kontor lokaler

Sted: Stockholm, Sverige

Entreprenør: Skanska AB

Prosjekttype: Nybygg

Størrelse: 7 etasjer, 7450 kvm

Liftroller system: Liftroller® Wall, Liftroller® Wagon, Liftroller® El Wagon, Liftroller® Stacker.

Det Kreative Stockholm flyttes

Det Kreative Stockholm flyttes sørover. Det nye distriktet, rett utenfor Stockholm sentrum, ligger i et urbant strøk hvor det blant annet skal bygges 7 nye bygg. Byggeprosjektet Sthlm New 02 er blant disse. Vår kunde Skanska AB er godt i gang med oppføringen av det 7 etasjes høye kontorbygget som skal stå ferdig desember 2024. Kontorbygningen er et miljøvennlig og moderne bygg med plass til 8000 mennesker.

Skanska bruker Liftroller systemet til å transportere inn byggevarer i alle byggets etasjer. Når Liftroller systemet ikke er i bruk, eller det er flyttet til en annen etasje, lukkes åpningen i fasaden enkelt med en tilpasset finerplate. Vi har sett flere kreative og gode løsninger ute hos våre kunder på hvordan du enkelt kan lukke åpningen midlertidig i byggeprosessen, og på denne måten holde bygget temperert og tørt mellom hver materialleveranse. Vår kunde Hent AS i Narvik laget utviklet sin egen smarte patent på nettopp dette. Du kan lese mer om Hent AS og byggeprosjektet Nye UNN her.

Byggeprosjektet Sthlm_02 i Stockholm med tre Liftrollere på fasaden

Effektive material leveranser

Landingsrampene for bygningsmateriell er strategisk plassert diagonalt overfor hverandre på fasaden. Med flere Liftroller Wall fordelt på etasjene er det lettvint å få inn det de trenger, når de trenger det. Dermed får de optimal flyt i produksjonen.

Byggeplassen ligger i et tungt trafikkert område med svært begrenset riggplass på bakkenivå. Dette er en vanlig utfordring i sentrumsnære prosjekter. På slike prosjekter er det store besparelser å bruke landingsramper hvor materialene kan heises opp og rulles rett inn i bygget uten å måtte mellomlagre på bakkenivå. Det eneste de trenger er nok plass utenfor til at kranbilen kan stoppe en liten stund for å laste av og kjøre videre.

På dette prosjektet besto Liftroller systemet av innløftingsrampen Liftroller Wall, materialvognene Liftroller Wagon og Liftroller El Wagon samt pallejekken Liftroller Stacker.

Du kan lese mer om Liftroller systemet her.