Flex Bygg tar i bruk Liftroller på alle sine prosjekter

Flex Bygg i Bergen er en byggmesterbedrift med lang erfaring, dyktige håndverkere og høy kompetanse. Flex Bygg er hoff leverandør for Thon Hotell, og tar seg av de fleste ombygginger av Olav Thons Bygg.

Når daglig leder Michael Hansen fikk presentert Liftroller så han med en gang at dette var et verktøy de ville spare mye penger på å ta i bruk. Han trengte derfor ikke betenkningstid, og bestilte straks Liftroller til hvert av deres pågående prosjekter.

Prosjektlederne på de ulike prosjektene ble dermed svært gledelig overrasket! Thon Hotell Bristol på Torgallmenningen var det første av prosjektene som fikk levert Liftroller.

Kun en time etter vi hadde levert stod kranbilen klar i gaten for å laste inn gips og stendere.

Kranfører Svein Kallestad i Kallestad Transport hadde vært med på å bruke Liftroller tidligere, blant annet på en ungdomsskole på Austevoll. Etter å ha tømt bilen på rekordtid på Bristol, hadde Svein følgende å si om Liftroller: Kanonpatent dette! Gikk adskillig mye raskere enn andre løsninger vi er bort i. Gikk kjapt som lynet!

Tømrerbas Lukas Dyrek i Flex Bygg hadde aldri hørt om Liftroller før han fikk den levert. Han uttalte etter førstegangsbruk at han var overrasket over hvor enkelt det var å få inn materiell med Liftroller. Alternativet hadde tatt mye lenger tid, konstaterte han.

Kanonpatent dette! Gikk adskillig mye raskere enn andre løsninger vi er bort i.  Gikk kjapt som lynet.

KRANFØRER SVEIN KALLESTAD

KALLESTAD TRANSPORT