Liftroller ansetter flere nye nøkkelpersoner for å håndtere global etterspørsel

For å sikre leveranser av høy kvalitet til våre kunder i Norden, og for å møte den raskt voksende globale etterspørselen, har Liftroller-gruppen ansatt nye nøkkelpersoner. Kim Gregersen er vår nye Salgssjef Skandinavia hos Liftroller Rental og Helge Flesland er nyrekruttert Business Development Manager!

Business Development Manager i Liftroller AS Helge Flesland og Sales Manager Scandinavia i Liftroller Rental AS Kim Gregersen.
Business Development Manager i Liftroller AS Helge Flesland og Sales Manager Scandinavia i Liftroller Rental AS Kim Gregersen.

Global etterspørsel krever flere medarbeidere

Liftrollers logistikktjenester og produkter har oppnådd en sterk markedsposisjon i det Nordiske byggemarkedet.
Våre innovative logistikkløsninger har løst komplekse utfordringer for hundrevis av kunder. Tilbakemeldingene deres er at bruken av Liftroller systemet resulterer i forbedret sikkerhet, effektivitet og kostnadskutt.
 
Budskapet om Liftroller AS sine unike produkter og tjenester har nådd det globale markedet og resultert i økte forespørsler. De positive tilbakemeldingene fra kunder og det økte behovet for effektive logistikkløsninger på byggeplasser gir oss muligheten til å utvide vårt profesjonelle og entusiastiske team.
  
Vi har derfor ansatt en salgssjef og en forretningsutviklingssjef for å skape videre vekst den internasjonale virksomheten!

Helge Flesland - Business Development Manager i Liftroller AS

Helge Flesland har flere års erfaring innen energivirksomhet (olje, gass, fornybar), internasjonalisering av selskaper, bygging av kanalpartnernettverk, digital markedsføring og forretningsutvikling. Han har også solgt rådgivning og programvare relatert til risikoanalyse og 3D-simuleringer.

Mine hovedfokusområder i Liftroller AS er å utvikle den internasjonale virksomheten ved å åpne nye markeder, utvide salgs- og serviceorganisasjonen over hele verden, etablere distribusjonskanaler for eksempel partnere, distributører for salg, utleie og service. Inkludert er også å etablere lokale kontorer i utvalgte land.»

Kim Gregersen - Sales Manager Scandinavia i Liftroller Rental

Kim Gregersen har en mangfoldig bakgrunn og har vært i flere forskjellige bransjer i løpet av sin karriere. Kim kommer til oss fra anleggsbransjen, men har også jobbet innen olje & gass, maritim og vært bedriftseier. Han har jobber i varierte stillinger både onshore og offshore som matros, prosjektingeniør, instruktør, teknisk ingeniør, forretningsutvikler, salg og Key Account Management. Hans hoved kompetanse er innen salg og markedsføring.

Mitt hovedfokus hos Liftroller vil være å videreutvikle utleiedivisjonen i Skandinavia og løfte vårt salg og tjenester til neste nivå. Vi har en gruppe erfarne og svært motiverte kunderådgivere som alltid vil fokusere på kundenes opplevelse. Min oppgave er å tilrettelegge både for kunder og kunderådgiverne på best mulig måte.
Jeg ser frem til å bli kjent med Liftroller Rentals kunder, prosjekter og de muligheter som ligger i å effektivisere byggeplass logistikken ytterligere. Målet mitt er å utvide merkevarekunnskapen i hele Skandinavia.
Jeg er gleder meg stort over å bli med i Liftroller-teamet og er ivrig etter å starte denne reisen.