GMV – Starter serieproduksjon av fjernstyrt materialvogn

Etter å ha gjennomført en suksessfull test av vår nye elektriske materialvogn Liftroller El Wagon er vi nå i full gang med å serieprodusere den nye vognen. Materialvognen ble testet på et av Aarsleffs sine byggeprosjekter i København, Postbyen – Danske Bank.

GMV A/S, og Gründer/CEO Liftroller AS Ivar Ole Wik
GMV A/S, og Gründer/CEO Liftroller AS Ivar Ole Wik

El Wagon produserers av GMV i Danmark

Kontrakten på produksjonen ble tildelt GMV Material Handling i Danmark, som var med oss å utvikle prototypen. GMV har moderne produksjonsfasiliteter i Bredsten og kjører nå serieproduksjon av Liftroller El-Wagon i høyt tempo for å møte etterspørselen.

Anerkjent produsent

GMV er en anerkjent produsent i Danmark, og er kjent for blant annet Ergomover 1500 og Winlet glassløftere. De har mer enn 30 års erfaring innen utvikling og produsering av tungt løfteutstyr til byggebransjen, noe som er en trygghet for oss i valg av produsent. De har også et godt utbygget service- og forhandlernettverk som vi vil dra nytte av i flere land verden over.

Vi har blitt tatt svært godt i mot av gjengen i GMV, og er imponert over hvor raskt de klarte å fremstille en prototype basert på våre felles ideer.

Vi har allerede fått stor interesse internasjonalt for vårt nye produkt, og vi ser frem til et langt og godt samarbeid med Erik, Jesper, og resten av det dyktige teamet hos GMV.

Her kan du lese mer om testingen av Liftroller El Wagon på Danske Bank København.

Snakk med oss om leie

Hvert byggeprosjekt er unikt, og vi hjelper deg med å velge hvilke av produktene som egner seg best ut fra hvilke muligheter som er på din byggeplass.