Fotogalleri

Liftroller systemet er et hjelpemiddel for å gjøre inntransport av materialpakker raskere, enklere og sikrere. Rullene på Liftroller går begge veier og kan derfor brukes til å både ta inn og ut material, utstyr, avfall og lignende. Den egner seg ypperlig både på nybygg og renovasjonsprosjekter. 


Med Liftroller kan du enkelt transportere ut avfall ved å bruke Big Bags på paller. Bildene under er fra et av Bulls AS sine prosjekter i 2018.

Les mer om Bulls AS og deres bruk av Liftroller her.

Liftroller Wagon er et nyttig hjelpemiddel, og den samarbeider svært godt med Liftroller Wall. Wagon er utstyrt med ruller, på samme måte som Liftroller Wall, og materialpakker kan derfor rulles fra Liftroller over på Wagon. Vognen transporterer matrialpakken inn til bestemt sted der materialet senkes ned på gipsbukker. For detaljert beskrivelse av bruk og plassering av gipsbukker kan du se video på supportsiden vår.

Liftroller systemet kan brukes på store og små prosjekter, både nybygg og renoveringsprosjekter. Under kan du se bilder av prosjekter der Liftroller er montert på nybygg.